Skillnaden vad gäller att följa en serie man gillar idag , mot när jag var ung är enorm. Då fick man vänta en vecka till nästa avsnitt. Med de få kanalerna dom fanns såg i köp alls serien Innebörden blev att alla samtalade om serien och spänningen låg i luften lite överallt fram till nästa avsnitt Numera med mängder av kanaler finns det serier för alla olikheter av oss, vilket gör att det är bra om vi tipsar varandra om bra serier. Seriedjungeln kan ta tid att hitta i annars. Så här kommer kanske ledighetens bästa serietips, en norsk sådan. Och sedan serien SKAM vet vi ju att vårt grannland är väldigt bra på att göra bra serier. Och den här serien är bra. Riktigt bra! Jag tipsar stort om serien HJEM till JUL. Genom denna Netflix serie kan man både skratta och gråta. Den river runt i våra oskrivna lagar som styr oss, trots att de inte är lagar. En perfekt serie i två säsonger att beta av i det gråskaliga vädret. Ska se vad jag hittar mer för serier att tipsa om här på bloggen. Håll till godo med denna och jag lovar att du inte kommer ångra att du ser den! Take Care! Kram A.