Vilar mig igenom dessa dagar med att göra det sin jag vanligtvis inte gör. Nämligen soffläge och serie/ dokumentärstittande. Så nice. Att bara släppa de vanliga rutinerna och ta in både underhållande och lärande från tv-rutan. Igår blev det bla dokumentären om Ulf Lundell i två delar på svtplay. När tom Benny Andersson säger att han älskar honom. Tja I like him to. Har gjort det sen jag i tidig ålder lyssnade på ”Nådens år” Mannen bakom orden. Ulf Lundells texter är fantastiska - enkla många gånger igenkännande och ändå så så bäst. Friheten och ensamheten, jag fängslas av hans beskrivning. Jag har både läst och lyssnat Lundell genom åren. Och har också många konsertminnen med honom på scen. Ett fyllt Scandinavium likaväl som utomhusscener . Tanken var att återuppliva det under 2020.. Så här i sista stund av Coronaåret, med dokumentären färskt i minne är jag fantastiskt glad över dessa konsertminnen med Ulf Lundell. Även om Ulf Lundell som vi andra också påverkas av både ålder & Corona, så är han fortfarande i sin eminenta ålder en man full av verkstad. Konst text och musik dagarna i ända. Som vi sedan kan ta del av! Tack för detta Ulf! Jag har böckerna Jag har skivorna och en dag ska jag minsann precis som statsministern också låta min vägg prydas av något av Lundells konstverk! Skulle kunna bli ett nyårsmål så här strax intill det nya 2021.. Se dokumentären om Lundell som har folkhemmet naturen och livet så väl igenkännande i sina texter! Take Care! Kram A.