Söndag. Första söndagen 2021. Pandemin fortsätter . Nyheterna ordar om att eventuellt tredje vågen nu kan skådas. Hur är det möjligt med en ny tredje våg när jag inte ens vant mig vid den andra..? Egentligen har jag inte helt och fullt vant mig vid den första heller... Jag blickar ut över köket. Vyn är ok därifrån jag sitter. Ganska iordning men inte välstädat. Trivsel. Och jag älskar det svarta. Har jag sagt att jag ska måla vidare det svarta i min våning? Dock inte idag. Men en dag när kreativiteten behöver flöda, då är det en ny svart vägg som står på tur! Just detta att kreativt skapa våningen på det sätt som den gör sig bäst, det har pandemin fört med sig. Mitt hem är min Borg. Visst sjutton är det då viktigt med trivsel och funktion! Eller hur? Levande ljus i all ära, med det där med 1,2,3,4 har väl ändå gjort sitt...? Hur som fyller de sin funktion. Mys och värme, en känsla så väl viktig i ett hem och i min våning! Så fort resterna av de röda ljusen i lyktan är utbrunna, ska jag jag flytta in adventsljusen i lykta. Där ska de fortsätta fylla sin funktion men inte i blickfång med sina siffror. Just så är fiffigt att ”trolla” med hem och med annat. Take Care! Kram A.