Första veckan i januari och precis som vanligt går vi på halvfart. Sakta men säkert sadlar vi upp för jobb och utbildning. Och just känslan när vardagens bestyr drar i gång på riktigt, då närmar sig vårluften med hastighetens steg. Tills dess är snö vinter och kyla vad vi ska njuta av här enligt väderprognosen. Hm.. Några enstaka snöflingor har virvlat runt i luften denna förmiddag . Dock inget ihållande snöande.. än.. hur som behövs frisk luft iallafall. På med mer kläder. I vissa fall blir jag väl påmind om den härliga känslan av att vara medelålders och vara modig nog att följa de bästa av mina erfarenheter. Tonårsår med tunna tradiga jeans och lågskor. Frusen till is. Nix pix ingen erfarenhet jag tänker ta tag i igen . Vintern är till gör att palta på sig och jag hör det då gärna. Vill inte frysa varken inne eller ute! Take Care! Kram A.