Det finns både mer eller mindre vackra skådespel. Det finns riktigt anskrämliga skådespel. Människan gör människan säger. Människan styr med ditt ego. Naturligtvis. Men mer vackert att skåda är när val och handlingar utförs i ett högre syfte än enbart det egna egot. Tidningsrubrikerna nedan talar för sig själva.. Egot styr och har styrt handling till ett dåligt skådespel och ett val att liksom sätta sig över andra människors lojalitet och viljan att följa det som efterfrågas. Och ja ett förtroligt och bra skådespel till ledarskap visar vägen till det som är rätt och viktigt på riktigt för fler och att få andra med sig i det. Löp som kommit att val gjorda i egotänk och inte efter att vara de bästa för folk och land under denna pandemi. Folket bygger landet.. Och nej ett gott ledarskaps byggs inte av att kasta sten i glashus. Att dela ” propaganda” som kallar andra människor för hycklare är att förstärka ett dåligt skådespel som missgynnar att få folket till mer gynnade handlingar. Folket bygger landet Det dåliga skådespelet i landet i väst igår var inte bara dåligt. Det var fruktansvärt! En person i ego som triggar andra . Attack och våld . Ett skådespel så avskyvärd som också slutar med dödsfall. Det dåliga skådespelet etsar sig fast i historien efter detta. Men hur sim jag egentligen inte är en snowwoman så blickade jag ändå ut sent igår kväll och valde att skåda ett vackert snöklätt landskap uppe vid takåsarna. Som ett skådespel ringlade mer snöflingor ner från skyn i den stilla sena kvällningen. Hela vyn var dom ett skådespel. Ett vackert sådant! Take Care! Kram A.