Söndag snö och slask. Hujedamig mig vad jag föredrar andra årstider.. Hur som inte så mycket att orda om Påverkan av väder och vind ligger inte på mitt bord! Pandemin fortsätter, och fortsatt ökning av smittade på löpet. Hujedamig mig, säger jag en gång till! Här accepterar jag också men fortsätter att göra vad jag kan för att hålla mig ifrån led av smittspridning. Jag håller avstånd och avstår sammankomster mm From idag gäller också en ny pandemilag. Jag välkomnar den! Tydlig skyltning om hur många personer som får vara inne i butiker gym etc är nu obligatorisk. Antalet ska vara baserat på 10kvm / kund. Kvm / kund är alltså av den fria ytan i butiken. Hyllor och annat ska alltså vara borträknat först! Hur som att detta står TYDLIGT UTANFÖR butikerna ökar min medvetenhet till om jag vill gå in eller inte De finns de butiker som redan innan idag har jobbat på detta sätter. Eloge till er!!! From idag gäller denna regel- obligatoriskt för alla. Tydligt! Medvetna val och mål. Att medvetet välja att gå in i en butik då jag ser maxantalet utanför känns tryckt. Butikerna har också ett ansvar att se till att antalet maxkunder hålls. Tydlighet behövs. Och tydlighet är också viktig från mig själv till mig själv. När jag vill nå ett mål gäller det att med tydlighet skapa den målbilden tydlig för mig! En mätbar, tydlig, tidsbestämd attraherande målbild , fäster sig bättre. Fokus går att hålla och enklare avstämning kan ske. Glödande tydlighet & målet är på väg! Nu gör vi våra steg medvetna efter detta. Take Care! Kram A.