s

Anta att du ser vad jag ser i bilden. Vad ser du då?

jan 11
Skrivet av: Annelie Eng 2021-01-11 23:42
Regnet piskar mot fönsterrutorna i den sena kvällningen. Fokuserar på den sköna känslan av att vara inomhus. Tacksam över soffans mjukhet, filtens värmande och tv:ns surrande . Måndag har strax passerat , Jag hör sandbilarna köra om vartannat. Det ska frysa på. Rejält så också. Och halkolyckor vill vi undvika i vanliga fall, i år mer än annars. Sandbilarna gör vad de kan för att förebygga halkan och hjälpa vården och oss. Var samhället tacksam till dessa tjänster och verktyg som leder väl Kikar på ungdomarna på bilden. Fina ungdomar. Vad ser du? Det där hur vi förhåller oss till en bild, till ett ord, till ett antal, till varandra etc ser såååå olika ut! Hur som är frågan dom kan ge ett ev svar, bättre än att idissla efter antaganden och föra det vidare genom tro ogrundad på fakta. Antaganden borde vara till för att lösas upp hELT. Och sedan kan ny fri historia skapas. Fortsatt god afton till er! Take Care! Kram A.

Det finns något vackert .. och mannen bakom orden.

jan 11
Skrivet av: Annelie Eng 2021-01-11 00:45
Det finns alltid något vackert med en helt vanlig söndag. En del kan vi påverka. En del inte. En del kan vi lära oss se. En del kanske vi aldrig ser. Hur som lär det vara klokt att ta tillvara det som är viktigt på riktigt . Tacksam över dagens val. Trivsel av tonåringar . Och en skopa förpliktelser. Hemma är gott att vara och skönt när trivsel syns. Ler åt dem. Lyssnar på Igenkännande och bra från tv:n . Konsert med sulfat Kundell på cirkus. Sp bra! Vet inte hur många gånger jag stått i publikhavet och njutit till hans låtar. Skulle så gjort även förra året.. men det komm ett Corona virus.. Njuter istället av mannen bakom orden genom tv rutan. Konsert och dokumentär. Vackert! Tja- det vackra finns överallt, nästan.. om v väljer att se det! Take Care! Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  januari 2021  >>
tiontofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

View posts in large calendar