Satt och bläddrade i igenom hårfärger i hår. Funderade pö att mörka upp håret.. Hm fast å andra sidan kollade jag också på ljusare toner... undra hur många färger jag haft i håret genom åren. Hur som är det där med mellanläge i hårfärgen något jag inte känner riktigt trivsel i.. Fp se vad det blir. Något kommer det bli i alla fall. Har ni som jag också bytt hårfärg ofta genom åren? Och frågan är nu som 50+ vilken hårfärg som gör sig bäst. Tänker att lika väl svart som helblonderat känns inte vara rätt i tiden.. iallafall för mig! Är det så att olika hårfärger hör olika åldrar till? Medelålders och medelfärgad.. Hm .. Lite ny färg kan nog förhöja medelvägens känsla. Idag ska jag helt enkelt bestämma mitt färgval och göra min beställning. Medelåldern ska piggas till! Vad ska ni göra idag? Take Care! Kram A.