Gråväder och iskyla utomhus. Brr! Paltar på mig rejält vid utomhusvistelse. Rondellkörning också rejält för att låta bli att vara ute. Så dumt. Jag har kläder efter väder att dra på. Men just att solljuset saknad påverkar mig till att avboka mina dagliga steg utomhus istället för tvärtom... När frisk luft påverkar oss alla så väl , så ska jag jobba för att vara mer bestämd mot mig själv i detta att ta mig ut. Vet ju så väl att utomhus gör så gott även för själen målfokus osv Inomhus är iallafall gott att vara och i gott teamwork turas vi om med middagslagning här. Självklart är att även tonåringarna behövs vad gäller markservice. Att driva hotell för deras fördel tror jag är mer nackdel för deras utvecklande till human medmänniska. Och just att bli en hymn medmänniska är mitt mål att få fram av mina ungar. Vad är ditt? Finns alldeles för många dominanta egotänksnde själar i vår värld som far fram på annans mark genom att ändra regler och riktning för andra utan kommunikation, med gränsöverskridande handlingar dom tex otrohet. Mål och resultatfokus är av vikt för mig att förmedla till mina ungar. Och yes, jag är på god väg. Fin känsla av god mat igår som återspeglade teamwork is dreamwork. Take Care! Kram A.