Tidig söndag morgon. Jag soffhänger. Funderar på planen för dagen. Behöver jag en plan? Jo, jag tror på att det är mer enklare för mig att få gjort det jag vill och kan med en plan. Ibland snurrar jag runt punkterna. Gör de inte alltid inte i den riktning som de står. Fast vem har satt riktningen ? Måste en plan för dagen vara skriven i sten? Jag tror inte det. Jag tror att avstämning av nuet är viktigare att göra mer regelbundet än sällan. Herre gud vid min ålder är den egna riktningen, baserad på erfarenhet av livet, precis lika viktig och riktig som någon annans. Checkar min plan för dagen en extra gång. Stuvar om stryker lägger till. Nu ska jag vila en stund till. Ny punkt på listan helt enkelt. För att jag vill kan och behöver. Precis som jag behöver min plan. Planera dagen och njut av den Take Care. Kram A.