Fredag morgon. Slutet av veckan och helg ligger framför. Mitt i pandemin, fredagsmorgnar är sköna när som. Funderar över hur det kommer sig att just fredagsmorgnar ger en skön känsla. Oavsett om arbete eller inte ligger framför i helgen, så känns allt lite enklare, lite lättare och lite lyxigare en fredags morgon. Iallafall för mig. På agendan idag ligger en bra blandning av jobb lärande och fotograferande. Några samarbete för längre fram ska fotas. Att ta fram en bild med känsla och eftertanke är lärande och kul. Och inte bara gjort i ett nafs, för den som trodde det. Jag lär så länge jag lever. Tänker att jag också ska lägga tid på inredning och de små detaljernas charm. Hur många små detaljer behövs i ett hem? För många, för få, lagom med små dekaler .. Vart går gränsen? Och räknas möbler till små detaljer? Hur som är jag mega tacksam över fint på väggarna och mitt loppisfynd till korgstol. Njuter till fullo i den . En bra detalj i mitt hem. Skön fredag till er! Take Care! Kram A.