Finfint det där när de grå grenarna vid vattendraget upplevs dom vacker vy. En kvällspromenad på hemma arenan. Och mer vackert skådas trots att mörkret faller. Jag tror att det gör mig piggare. Och allt som gör mig piggare behövs. Kanske trodde jag att med vaccinet skulle verkligheten närmare sig ljusare, än vad som visats under det senaste året. Så klart har ljus funnits i det mörka. Jag har letat dagarna i ända. Och därmed också funnit. Så funkar det. Men jag tänkare på livet då och livet nu. För många som en barriär av olikheter. Och vissa punkter av dåtidens ljusglimtar vill jag uppleva igen. För ett år sedan vande vi oss vid en första våg. Nu verkar det vara en tredje våg och mutationer samtidigt finns vaccinets trygghet där emellan.. Glad att jag ser det vackra. Idag jobbas det. Stans by vid skärmen. Jämnar ut det hela med stegande och bärande i eftermiddag. Har ni tänkt på vd hjälpsamhet kan ge och inte ge... och till vem man bör ge sin hjälp. Till alla och en var? Till ingen? Eller till vissa utvalda? Tja , det man gör åt en ska man kunna göra för alla, eller..? Take Care! Kram A.