Ibland snurrar jag hejdlöst runt mer viktiga punkter att göra, än att helt enkelt få gjort dem. Det är som jag behöver och presterar bättre sista stunden innan deadlines istället för att i lugn takt göra det som skas och sedan bara avvakta målgång. Funderar ibland på om det är tidsoptimisten i mig eller mer mitt ostrukturerade jag som tar plats i de lägena.. Hur som kan jag alltid bli bättre och testa nya steg för att lära mig jobba på i lagom takt ända fram till målsnöret och undslippa stressad avslutning. Förövrigt kallt i går. Så där riktigt kyligt . Trots vindstilla och solstrålar under lunchpromenaden var det som om nordanvinden sög sig in i kinderna. Och därmed styrde jag om till kortare stegande och ingen mer utgång igår. Jag avskura kyla och frysande! Och om jag fick gjort det jag skulle? Delvis men inte fullt ut. Godisskålarna och tv blev istället en fin avslutning på arbetsveckan. Tja, ibland behöver man lugnet framför tv:n för att ladda till ny kula. Eller är det att rondellköra och inte avsätta tiden väl? Take Care! Kram A.