Tidigt denna morgon påannonseras det att det har kommit mer snö än väntat, i min kommun.. själv hade jag inte väntat snöfall alls.. Såg fram emot solen som väderkartorna visat för denna vecka. Måste ha missat snöflingorna på kartan.. Men ändå, första februari idag!!! Långa vintermånaden januari är förbi för detta år. Med det är vi närmare vårsolens värmande!!! Så skönt. Ni som följt mig länge vet att vinterkyla inte är min stora favorit. Sommarvärme och jag mår som bäst! Och därmed kröp jag ner under täcket en stund till idag. Behövde acklimatisera mig till snölandskapet! Kanske är det så att allas våra olikheter behöver olika startsträcka för att acklimatisera oss till att bära munskydd när det behövs. Vård och äldreboende besök och det är bara att dra på sig munskydden precis som i kollektivtrafiken under vissa tider. Nu sköter vi detta hörrni!! Munskydd i alla väskor och fickor för att ha till hands! Sen håller vi det där avståndet som vi ska! Nix hörrni, nu ska jag gå upp tända lite ljus och brygga kaffe. En god morgon. Take Care! Kram A.