Prylbanken, vänner. Den stora banken med bra ha saker. Extra prylarna som står i hemmet av en eller annan anledning. Antingen genom minnen. Det finns ett minne kopplat till prylen. Kärt glädjande, sorgligt, tja what ever, Prylen påminner oss om något eller någon och ska därmed stå kvar i hemmets lugna vrå. Sen har vi modeprylarna. De som genom modets attraktion har investerats i till hemmet . Ibland helt utan tanke på hur det passar ihop med hemmet i övrigt Så frågan är om prylbanken av minnen och mode alltid skapar charm trivsel och hemmets lugna vrå? Kanske är det så att prylbanken kan ställa till och istället skapa rörighet och oreda? Vad tror ni? Kär i dessa gamla Ikea ljusstakar som numera agerar minipedistaler. Onödiga på sitt sätt, men lyser upp mot övrig svart inredning Och min käresta Buddha i vitt och guld. Onödig men lugnande och vacker. Också den lyser up mot det svarta. Sen ser nu inte alla prylar runt om ha ha . Min prylbank.. den skapar oreda. Take Care!! Kram A.