Ni som följt mig länge har nog inte missat sommarmänniskan i mig. Värme och solljus och jag trivs. Vinterkylan, och framför allt de grå månaderna som varit är inte mitt lyckokast. Men att trotsa kylan och se dragningskraften i solen. Där har ni ändå mig! Så trots hårt arbete fysiskt under gårdagen och fylld av en slut känsla. Med längtan till soffhäng och melodifestivalen, så blev det en walk igen innan solen gick i moln! Väl påpaltad likt en Michelin gubbe, men utan att frysa. Så kallt så solglasögonen nästan bet sig fast i kinderna. Men vackert hörrni!! Otroligt vackert! Och även om jag är klar som frysande förälder vid skridskoåkning på sjön så här års. Så gav det ändå påfyllning att titta på! Och påfyllning till kvällningen gav också starten av melodifestivalen! Mina 2 favoriter Arvingarna och Danny gick vidare direkt till final! Väl värda sina finalplatser var dessa framträdanden och låtar!! Men klart bäst var nog Sveriges egen Queen i dessa schlagersammanhang. Lena PH! Så jäkla bra & så stilig i rosa fodral!! Nästan så jag saknar mitt mörka hår.. Väl påfylld av en god lördag är det snart dax att ta tag i lite mer ansträngande arbetsuppgifter igen. Och tack vare gårdagens kick i att ta en walk före soffan, så blir det detsamma i dag . Mer walk under solen helt enkelt! Det gav attraktion! Take Care! Kram A.