Varken stenar blåsig mark eller gröna växter är kanske det vackraste som skådats. Men hörrni , med de vackraste ögonen på kan den bilden förändras. En snörpts buske ger hopp om att grönskande tider snart är här igen. Och tittar man nog med utgångspunkt att leta vackert, så blir busken fin och vacker. De gröna bladen strålar i sin snöpryda skrud. Håller ni med mig? Ser ni också det vackra i en simpel buske med snö? Den jordiga marken med olika stenbumlingar på. Ingen är den andra lik. Och grå brun färgskala gör inte alla till glader.. Men vet ni just dess olika skapar mystik och spänning . Lite snö här och lite snö där med solstrålar på. Det olika och ojämna skapar en vacker struktur. Mex vackra ögon på går landskapet i bister vintertid till vackert och spännande. Exakt så är det med oss människor bedömer du mig eller någon annan mötare med de vackra ögonen på. Tja, då ser du min unikhet dom människa och hur fantastisk jag är. Men sitter du där vid ett kafferep och antar med gnälliga ögon. Ja jäklar vad fel och brister du kan hitta på mig och övriga mötare som du skådar om med andra istället för att möta vackert med. Vem är förloraren ni eller dina mötare? Vackert är flått och fint vilket alla människor besitter. Hur du väljer att uppfatta och förhålla dig till dem är något helt annat. Take Care! Kram A