Vaknar tidigt. Alarmet ringer. Förstår ingenting. Jag är ju mitt i en dröm. Snoozar, men hittar inte in i drömmen igen Känns det igen? Den tydliga drömmen vi var i liksom bara försvann.. Piggnar till och vaknar mig in i den verkliga drömmen. - 18 grader utanför och allt kan nog med det frysa till is. Frys Corona, frys! Det är fredag och helgen ligger framför. Aktiviteterna är runt hemmet precis som den vanliga vardagen. Det pratas om tredje vågen av viruset.. Är det först när det hela kommer närmare den egna personen som det funkar att avstå och situationen tas på allvar? Mitt i allt kyligt njöt jag av kombon sol och skugga igår. En daglig promenad mitt i entreprenörsvardagen. Väl påpaltad trotsar jag kylan Solens strålar lovas även idag. Jag funderar tacksamt på 2 promenader. Vi får se . Först ska jag starta igång mig ordentligt med kaffe . Mycket kaffe. Och mycket reflektion och tacksamhet. Take Care ! Kram A.