Jag tror på att de människor vi möter, de möter vi mer än en gång. Sen när är en annan sak... Ibland förstår man inte heller förrän långt långt senare hur betydelsefullt mötet/mötena med en annan människa var. Vissa möten finns där i minnet för alltid och vi kan när som bli påminda om dem... 19 februari idag. En dag som sen långt tillbaks är en påminnelsedag för mig. Sen mina riktigt tidiga tonår faktiskt. Dagens datum har hängt med som en påminnelse av dagens födelsedagsbarn. Grattis i din himmel min tonårsidol Hasse Carlsson!! Hur sorgligt det sen än är att din plats på jorden blev alldeles för kort, så är jag oerhörd tacksam över mina minnen från början av - 80 talet Minnen som knappt går att beskriva för den som inte var med i Noice yran! Som blyg tonåring var det stort att få vara med backstage vid några tillfällen & därigenom ha minnen kvar av möten & samtal med Hasse. Fina roliga Hasse, snäll hygglig. Ibland lite butter ibland lite blyg men ändå ordande på skön Stockholms dialekt Förvaltar dessa minnen väl! Lika väl som alla konsertminnena under dessa första år av åttiotalet. Alltså vilken hysteri! Tänk om Iphone funnits då... Hasse är borta från jordelivet sen 18 år, men alltid värd sin dag av idag. Långt senare gav 90-talet också på nån konsert och nåt samtal. Mer glad för det idag ändå. Konstigt det där att man först efteråt, ibland långt efteråt värdesätter ett möte med en annan människa. Hur som stort Grattis Hasse idag på din dag!! Förgyll din himmel med skönsång och några nya melodislingor. Bjud in kafferepet vid mormors bord däruppe till konsert som lite extra glans i tillvaron! Så även min mormor kan se dig som ett bedårande barn av sin tid! Take Care! Kram A.