Har ni hunnit känna av våren utomhus? Här ligger marken bar, fåglarna kvittrar. Inte jätte varmt men ändå tränger våren igenom. Så skönt! Tar detta mildväder tillvara genom ännu raskare promenader. Har också bestämt mig för mer medvetet kostintag. Sockerberoendet och det vita mjölets beroende ska bort. Aldrig lätt att bryta ett beroende. Smart är iallafall att vara bestämd mot sig själv. Att börja identifiera vart man vill. Och jag vet. Coronaliv i vintertid med många Netflix serier har gett många tillfällen med mycket sött till. Nu väljer jag nytt. Ett steg är att alltid bära vattenflaskan med och klunka vatten. Och gudarna ska veta att jag är ingen vatten människa! Hur som är jag bestämd och tredje dagen in är känslan något piggare. Skönt! Kan nämna att jag började på 74 kg i söndags.. Samma vikt som jag har haft när jag varit höggravid. Hur kul..? Medveten kost utan socker och vitt mjöl har att ta i kan man säga! Min bestämdhet kommer göra gott på kiloantalet! —- För att släppa matfokus skapar jag mer inredningsaktiviteter. Både vardagsrum och sovrum ska få sig en upptrappning! Lika väl i rummen som mot mig själv jobbar jag med detaljer i nuet. Svart spegel till grå sänggavel. Det blir bra! Sen får vi se om väggfärgen verkligen är sin rätta.. Kan det vara så att det svarta även flyttar in i mitt sovrum.. Hur som är målet att när det är dags att hänga av mig den svarta vinterskruden. Tja då är kilona färre och kortare vårjacka sitter som smäck. Detaljer inne som ute. I hemmet och på oss själva. Medvetenhet och detaljer. Take Care A. Kram A.