Bra det där att göra ett röjande hemma. Jag hittar alltid något som blir sim nytt. Det hamnar alltid nån grejer underst i nån hög som kommer fram när jag är på humör för lite nytt fix och trix i hemmets lugna vrå. Och jag funkar ju så att allt eller inget så gärna hela hemmet i kaos eller uppåner på en och samma gång. En rokard för att sätta möblerna på nya väggar. Och alltid hörrni, alltid blir det bättre med det nya. Hur som hittade jag underst, längst underst i en ”bra ha hög” min julklappsbok som jag förärades i julas av mina små. Vägen till att leda mig själv av Kristin Kaspersen. Kändes som jag fick en julklapp om igen när jag fann boken! Så nu mina vänner ser jag fram emot mina lässtunder med denna bok. Nyduschad och rena lakan blir det nu en för mig tidig kväll för en första stund med min nyhittade bok. Take Care! Kram A.