s

Det är inte förbjudet att ha tråkigt

mar 30
Skrivet av: Annelie Eng 2021-03-30 23:50

Var på en ganska ok känsla i går kväll efter att stimulerat min kreativa ådra och planterat friska vårblommor i några krukor inomhus. Det känns gott i själen att jobba med händerna. Allt löst också borttaget fr


Lita aldrig på en otrogen kvinna

mar 30
Skrivet av: Annelie Eng 2021-03-30 23:00

Att bry dig om andra eller stanna vid omtänksamhet hos sig själv. Hur vi förhåller oss till Coronatiden och hur vi ska agera kan återspegla det vanliga livet. Bakom en otrogen kvinna finns ALLTID DET EGNA EGOT ATT STIMULERA. Om man i det vanliga livet kan lägga sådant vikt vid det egna egot och blunda för vad det ställer till för andra. Tja, agerandet i Corona tid eller annan tid är densamma. Egot styr handlandet för den sorten att näst intill gå man ur huse för att med slughet få sin vilja igenom. Och alltid vara opålitliga för grupp. Trir sig vara pålitliga för ditt eget ego , vilket är kortsiktigt. En otrogen kvinna egolustar kommer alltid styra henne och kan alltid när som fälla vem av oss som helst. I Corona tiden som styr hon som en kall isvind


Singelmammans kraft och styrka

mar 30
Skrivet av: Annelie Eng 2021-03-30 21:00

Att leva med tonåringar är många gånger som en bergodalbana. Varv efter varv kan köras om i oändlighet. Det som var självklart och lugn dalgång i går kan nästa dag vara en brant uppförsbacke föratt tredje dagen gå helt utför med en sjujäklans hastighet. Efter det kan det bli lite lugn med dalgång igen. Varv efter varv ska singelmammorna hänga med i svängarna. När de försöker slå sig till ro och andas in lugnet är tonåringarna redan på nästa varv.

Klart jag överdriver. Men att vara singelmamma är en alldeles för underskattad roll!

Att vara som en god bok vad gäller att föregå kan knappast vara att tillåta att bli trampad på även om tonåringara kan använda även det ärvda blodet?

Hur gör man som singelmamma när nya vindar blåser in och de grundvärderingar som man försökt skapa och vidarebefordra liksom fälls undan?

Svårt det där med egon som tar för givet och klampar på, men aldrig rätt att tillåta.

 

 

När 


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  mars 2021  >>
tiontofr
22232425262728
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

View posts in large calendar