(I samarbete med Smakbox)

God morgon på er.
Hoppas eran påsk varit fin och avkopplande, och naturligtvis helt Coronasäkrad. Tänker att det där fixar man. Allt handlar ju om hur vi förhåller oss till allt, tid och evighet.

Har ni förresten tänkt på hur mycket mer man kan göra inom vissa ramar, än vad vi tänker att vi kan göra ?

Inga ungdomar hemma denna påsken, vilket innebär att jag har lagt min tid på det som JAG verkligen gillar att göra i lugnan ro. Det som är avkoppling för mig!
Jag pratar om att fixa, trixa och inreda i hemmet, utan att att bli avbruten! Ni vet när liksom tid och rum står stilla och man glömmer av att äta och sova. I allafall jag. Denna påsken har jag kopplat av och samtidigt fått undan stora punkter av det jag vill och kan. Färgburkarna har tagit slut både utomhus och inomhus. Så nöjd med vad jag åstadkommit!
Skön känsla det där. Att vara nöjd med vad man tar sig för!

En ny tavelvägg ovanför soffan med stora posters blev äntligen på plats!
Motiven passar perfekt i mitt svartvita hem och symboliserar styrka, mod och feminism.
Vilket jag tror på.
Känns bra att få en påminnelse av detta varje dag med automatik i hemmet.

Bröt av det vita i soffan med en svart ny kudde och tja, funderar på om alla de vita småkuddarna ska bytas ut till mörkare färgskala..?

Ljuslyktor och vårblommor på vardagsrumsbordet ihop med fantastiskt goda Linsbågar med jordnötssmör från Estrella , vilka fanns med i senaste smakbox MERSMAK. 
Wow så goda!! Krispiga med en fantastiskt god jordnötssmak! 

Rabattkod: ANNELIEENG ger 20% rabatt på er första smakbox i en prenumeration. HELT utan bindningstid. Så bra och prisvärt!
Linsbågarna passade perfekt till måndagsfinalen av Big Brother. Ett favoritprogram alla dagar i veckan! Följer nästan slaviskt ha ha.
Ser ni det också?
Hur som spännande måndagsfinal och min favorit Emelie från Ystad fick stanna kvar. Precis som jag röstade. Tv-underhållningen denna måndagskväll ihop med linsbågarna i det nypiffade och nymålade vardagsrummet blev en god uppladdning för kort arbetsvecka.

Nu kör vi veckan och byter även till sommardäck på bilen!
Take Care!
Kram A.

Linsbågar- Estrella , Smakbox
Posters - Pickyposters 

Kudde, ljuslyktor väggfärg, tavelramar - Rusta

Soffa - Mio