Exakt vad du kommer att finna att läsa här på bloggen vet jag inte i detta nu. Det är med stor nyfikenhet jag ser fram emot att få bloggen att växa fram.

En sammanställning av denna fredag som snart är till ända bjuder mig själv på en tacksamhet över av att få vara med om så mycket och möta så många olika sorters människor.

Mobilen började spela musik redan kl.05.45 i morse. jag kan säga att det var inte direkt så att jag studsade upp ur sängen. Det var snarare riktigt segt att ta sig upp i morse. Några av er börjar säkert undra när jag nu skriver att promenaden kl.06.15 var helt frivilig men helt medveten av mig. Jag jobbar med att göra val i min tillvaro som innebär att jag tar vara p möjligheterna att gå till Vattenpalatset och morgonsimma tre mornar per vecka. Steget upp ur sängen är ibland inte det lättaste men går som det ska genom att jag lägger fokus p den underbara känsla som jag bär på efter varje morgonpass. Kroppen har då fått en rejäl påfyllning av 1000 meters simmande några minuters bubblande och bastu. Att därefter inta palatsets emminenta frukostbuffee innebär att jag är redo o taggad för dagen som bara den- sovmorgon iall är men går inte att jämföra med denna känsla. Idag kunde också lägga till umgänge med min fantastiska väninna Annicka som helt oplanerat dök upp. Bonus med andra ord!!Smile

Lunchmöte på Mikado med Sussie, min "gamla" ungdomskompis gav också påfyllning. Några samtal till Jenny på www.webmind.se och så äntligen då var bloggen klar att användas- Superhäftigt!!  Dagen har definitivt varit en dag i påfyllningenstecken!! Helt klart att detta har att göra med mitt eget förhållningssätt emot mig själv, andra och mitt liv. jag jobbar idag aktivt med att vara närvarande med både kropp och själ  nuet och i mötena med andra människor- dett ger också respons och positivt resultat.

Att gå ett sorgbearbetningsprogram innebär att man utvecklar sitt förhållningsätt mot sig själv, andra och sitt liv. Det är ett oerhört kraftfullt verktyg till välbefinnande att lära sig. Gå gärna in o läs mer om dessa program på www.sorg.se. Väcker det vidare intresse hos dig är det bara att höra av sig till mig- jag kan tillhanda hålla både den rödaboken för sorgbearbetning och dessa program!!

Nix, pix en lång dag är till ända och den jämna balansen och välbefinnande behöver sin dos av slutna ögon- men först lite mentalstyrketräning i lurarna innan kudden kallar. Tack för idag och glöm nu inte att återkomma och delta i kommande tävling i samarbete med www.vackrapaket.se

Så här i melodifestivalstider avslutar jag med Pernilla Andersson och håller tummarna för hennes bidrag Desperados.

 www.youtube.com/watch?v=3mg8mjI-uh0