Min nya blogg är nu äntligen här, och snart snart är även min nya hemsida öppen för beskådning!!Smile Jenny o Jens på http://www.webmind.se/ gör ett fantastiskt arbete!! 

Följer du med på inläggen här kommer du att kunna få inspiration och uppslag vad gäller välbefinnande. Givetvis sker detta genom de verktyg och upplevelser som jag har. Sälvklart kommer mina sammarbetspartners finnas med på ett hörn med både tävlingar och erbjudanden. Eftersom det nu är premiär för denna, min nya blogg så kommer en första tävling gå av stapeln nu under helgen-vinsten kommer vara något riktigt vackert ifrån http://www.vackrapaket.se/. Kolla in alla underbara ting som finns till som hjälp för oss alla att förhöja vår må bra känsla. Och som sagt håll utkik under helgen så att du kan vara med och vinna!!

Jag firar ett år som egen företagare i dagarna och det känns riktigt bra att vara där jag är! Ett år av lärande och utveckling av http://www.annelieeng.se har förlöpt!! Jag har under året också utvecklat min kompetens genom att utbilda mig till handledare för sorgbearbetning hos www.sorg.se. Jag tillhandahåller alltså numera även dessa sorgbearbetningsprogram i mitt företagande ihop med mina övriga kompetenser.

Här kommer lite bilder på några av de vackra ting som finns hos http://www.vackrapaket.se Och som sagt håll utkik under helgen så du är med i utlottningen av en specifik vara från denna ljuvliga näthandelsbutik.

Första inlägget, ett litet prövoinlägg- fungerar all teknik som den ska?? Dax att trycka på enter och se vad som händer- Väl möt igen!!!