2011 och tekniken är otroligvad gäller både tillgänglighet och synka olika sidor på på nätet med varandra. Facebook twitter, myspace mfl. Och även mailen såklart. Nu är inte den sanna verkligheten sådan att allt bara fungerar rätt o slätt bara investeringen skaer av rätt teknik. Det krävs investering av kompetens också!! I mitt fall är jag fantastisk nöjd av valet som inneburit ett samarbete med Jens och Jenny på webmind i uppbyggnad av ny hemsida, blogg och att få det hela att fungera också mellan facebook twittwr och min mail. Även om jag innehar en iphone och dator med diverse finnesser så skulle enbart min egna kompetens ha gjort att jag skulle vara i närheten där jag är i dag i allt detta!!

 

Min älskade iphone!!

Just i nuet vill jag bara meddela att det är en liten fnurra på tråden på mail-adressen info@annelieeng.se Ni som har mailat på denna adress under dagen- Mailen når inte fram just nu- maila mig istället på annelie@annelieeng.se så jag får läsa vad ni skrivit!! Sistnämnda mailadress är alltså den som fungerar för tillfället!!! Nu dags för underhållning och mys till MELODIFESTIVALEN!! Trevlig lördagskväll på er!!