Med alla hjärtans dag som första dagen på årets sportlov är ju hjärtligheten och kärleken ett bra tema att öva på hela lovet. Eller hur? Övning ger färdighet heter det och jag är övertygad om att så också är fallet om vad resultatet blir av att öva upp sin hjärtlighet. Att lära sig att ge av sitt hjärta utan förväntning! Det är det som är poängen. När jag släpper förväntningarna så innebär det också att jag slipper bli besviken när de inte uppfylls. Att öva upp sin hjärtlighet medvetet rekomenderar jag alla att testa. Eller vad har du att förlora på det?

Kolla in detta avsnitt av "Den hemlige miljonären" som går på tv5, så kanske det blir enklare för dig att också öva upp att ge av ditt hjärta och släppa förväntningar!  http://www.kanal5play.se/program/play/denhemligemiljonaren-s01e03

Nu är det dax att packa arbetsväskan med arbetsmaterial inom karriärcoaching. Framförallt är det skörden av CV och min feedback till dessa som ska med. Hur har du det med ditt CV? Har du uppdaterat under senaste åren? Väl värt att kolla igenom detta- det är ju ditt eget reklamblad över dig själv av erfarenheter, komptens och egenskaper som du besitter. Behöver du hjälp med att komma igång med ditt cv, avsluta det eller bara feedback-Hör av dig till mig. Cv skapande är en tjänst som jag tillhandahåller i mitt företagande och som ryms under rubriken karriärcoaching! Välkomna att maila på info@annelieeng. se om du vill ha min hjälp i ditt arbete med att skapa din bäat CV.

I väskan ska det idag också ner Adeccos arbetsmaterial. Jag har den stora förmånen att uppdrag som karriärcoach på adecco i Göteborg. Ett helt fantastiskt uppdrag!! Idag ska jag möta deltagare inom jobbcoachingen. Är du arbetslös och arbetssökande på arbetsförmedlingen har du rätt till jobbcoaching. Kontakta din arbetsförmedlare och begär detta. Jobbcoaching är ett jättebra vektyg till att nå sina karriärmål! Väljer du adecco i Göteborg som uppdragsgivare får du antingen mig eller någon av mina sex andra coachkollegor inom detta område. Du kan också välja någon specifik av oss genom att ta kontakt med den personen.

 

 

Inom jobbcoaching på adecco tillhandahålls du detta arbetsmaterial. Här i finns flera bra övningar där du kan utveckla,lära känna mer av dig själv och hela tiden med ditt karriärmål som fokus. Jag är själv en egen "referens" av detta material. Det var genom detta material, mitt handlingsansvar och min fantastiska coach Lena som jag började min "resa" mot dit jag är idag. Lycka till i just din karriär!!

 

Påannonserar bloggens aktuella tävling!! Du deltar väl??!!

Jag önskar er alla en helt underbar alla hjärtans dag!!