Inuet står jag redo i receptionen på Xtravaganzas viktcenter GöteborgsCity på Chalmersgatan i Göteborg. I den här miljön är mitt uppdrag att handleda deltagare mot en bättre hälsa. GöteborgCity är en "oas mitt i centrum" och bara miljön är inspirerande till att nå sina vikt och hälsomål. Idag är det min kära kollega Brita och jag som håller ställningarna. Härinne möts alla av en mycket personlig och varmt bemötande av så väl personal och kunder emellan.

Självklart skulle det till några bilder i detta inlägg för att visa er alla denna Oas. Nu är inte tekniken och jag ett alltid i denna nya blogg. Batteriet i kameran är urladdat och bilderna fick istället tas med iphonen. Det jag inte får kläm på är hur jag skriver ett inlägg här på bloggen med min iphone.. Tur är att jag är i mycket goda händer vad gäller uppbyggnaden av både min blogg och hemsida genom Jens och Jenny på webmindSmile Deras service och kompetens är fantastisk!! Jag är övertygad om att jag inom en snar framtid har en lösning på att få iphonen att fungera för detta ändamål också, genom webminds höga kompetens!! :) I nuet får ni vara till tåls med bilderna från Xtravaganzas GöteborgCity tills senare ikväll. Har ni vägarna förbi och är nyfikna på hur ni kan ta era steg mot bättre hälsa med hjälp av Xtravaganza- Varmt välkomna att boka in er på ett kostnadsfritt informatioinssamtal hos mig och mina hälsokonsultkollegor på Xtravaganza Göteborgs City. Nu kund fokus!!

Påminnelse om bloggtävlingen!! Du deltar väl???!!!