Väl hemma i värmen efter en arbetsdag i Göteborg. kan inte annat en verkligen uppskatta värmeslingorna i mina golv dessa kyliga dagar. Det blir liksom en jämnbalans att först ta några raska steg i kylan och sedan in och värma fötterna mot värmen från golvet. Fiffigt va?Smile

Denna veckan är det sportlov hos oss. Mina tjejer har ledigt och har vänt på dygnet. Uppe sent och sover längre på mornarna. För att behålla myskänslan i mammarollen så sätter jag själv klockan och spatserar iväg till Vattenpalatset npågra tidiga mornar denna veckan. Genom att sätta klockan på ringning och skapa mig kvalitétstid är jag sen redo för dagen och mammarollen. Den stunden av egentid på Vattenpalatset är oerhört viktig för mig och min "goe-känsla". Sovmornar bytts lätt ut mot desa stunder och efterföljande känsla!!Smile

Nu skall jag iallafal först natta mina barn och sen sätta mig härvid datorn och se om jag kan få mina fina bilder från kvällens arbetsplats- Xtravaganza Göteborgscity, som finns i min iphone. Håll tummarna att jag fixar detta!! Under tiden kan ni kolla in mina nya fotouppdateringar på facebooksidan.

Smakprov kommer här iform av när jag som en av seton i landet blev certifierad Xtravaganza-hälsocoach 17 november 2009. Idag är jag en av tjugo!!

På facebooksidan finns fler bilder att kolla in från olika uppdrag!! Missa inte den och återigen att delta i bloggtävlingen- vinsten är "dröm-puppan" som kan vara till hjälp för att du ska genomföra din dröm!

Klart att även du ska vara med i utlottningen av denna "drömpuppa", som finns i sortimentet hos Vackrapaket!! Kolla av det tidigare tävlingsinlägget och delta du också!! Lycka till!!