Nyss inkommen från en något sebare morgonpromenad än vanligt är ligger det mycket aktivitet på att behålla den goda känslan inom mig utan vattenpalats besök idag. Arbetet framför datorn tog något längre tid än väntat sent igår och därefter läste jag in handledarmaterial för sorgbearbetning. Jag bedömde mig att var mer behov i att sova ett par timmar längre än att spatsera iväg till vattenpalatset strax efter klockan sex. Inte ett enkelt val men jag la in 45 minuters umgänge med stavarna istället så nu är känslan mycket god inom mig. Jag har andats in dagen både inna och ute!Smile

 

Bilder och överföreing har jag inte fått ordning på ännu. Webmind och lösning av små problem inom det tekniska för bloggen står på tur!

 

Kan säga att jag tillhör skaran som längtar ordentligt efter solens värmande strålar- Vad sägs om denna temeratur??Smile Från en vecka i Tunisien i august 2010

 

Dax att sortera tävlingsbidrag och sen en telefonsamtal till Webmind-!!Smile

Trevlig fortsättning på dagen!!