Räddningstjänsten i Göteborg bjöd på öppethus för alla sportlovslediga barn och ungdomar. Vi besökte vår kommuns brandstation och fick mer information om hur vi kan minska risken för bränder, hur brandmännen jobbar, vad de har på sig och hur brandbilarna ser ut inuti. Det mest spännande för mina tjejer var få prova "farbror" Olles hjälm. Kan hoppas att han kollar in här på bloggen och ser bildbevisen på vilka som fick äran att prova hans hjälm, trots att han inte var på plats när vi var där.

Poängpromenaden var lärorik för tjejerna!!

Så här svart och sotiga kan vi bli av brandrök

Oj vad högt det är att sitta uppe i brandbilen!!

Denna bil hade en tuta som man hoppade högt av!!

Kan undra hur Olles hjälm doftar??

En stolt Wilma i "farbror" Olles hjälm!!Smile

 

Nu arbetstid och snart dax för ett av dagens mycket spännande möten!!Smile