Nu händer det grejer!!Smile Efter att ha arbetat i egen regi i ganska exakt ett år. Vidare utbildat mig till sorgebarbetare hos Svenska Institutet för Sorgbearbetning , och nu alltså kunna erbjuda sorbearbetningsprogram både individuellt och i grupp, är jag mitt i en riktigt fantastisk utveckling!!Kiss Ni kommer få ta del av denna utveckling framöver här inne på bloggen. Ni kommer också att tilldelas specifika erbjudanden från mig och mina samarbetspartners. Tävlingar kommer också dimpa ner emellanåt.

Först ut bland tävlingarna är den just nu aktuella tävlingen i samarbete med Vackra paket. Med chans att vinna det fina smycket "drömpuppan", ska du givetvis delta i denna tävling!!SmileSe tidigare tävlingsinlägg för kreterier för denna tävling!!

Jag arbetar medvetat med mina val och med mål och resultat idag. Jag har mina verktyg hur man genom aansvar och handlande ganska så lätt kan "lura" sin hjärna.Rätt fokuserande på en bra målbild och ett positivt resultat är ett tipd. Vill du pröva mig och "mina" verktyg i just din utveckling är du jätte välkommen att ta kontakt med mig info@annelieeng.se så ser va vad vi kan gör tillsammans för att du ska nå dit du vill!!

 

Målbild alá Annelie Eng 2011!!