Större delen av denna dagen har och små tjerna tillbringat på Vttenpalatset tillsammans med min underbara väninna Marie Schöd och hennes tre barn. Mari och jag har det så förunnat att när vi syns tillsammans med våra barn, så synka de likabra tillsammans som Marie och jag. Det är nästan för bra för att vara sant.  Ella ja, det ju Marie och jag som genom våra val har skapat denna fantastiska situation. För visst känner ni igen er i att vissa umgängen inte fungerar med dina och mina ungar. Vuxensnacket blir avbrutet stup i kvarten av att barnen inte kan hålla sams. Här är det nästan som att vinka adjö till ungarna och plocka fram dem 6 timmar senare. Nja, inte riktigt klart att vi hade koll på våra ungar i Palatset. I 6 timmar var vi där idag!! Det är verkligen som balsam för själen att umgås med Marie!!Smile Marie utbildar sig för tillfället till hälsocoach och genom att lägga till den utbildning besitter hon en enomr kompetens om människan, kroppen, själen och dess helhet!!

Så här såg vi ut för ett par årsedan tillbaka, Marie o jag i rollen som företagssäljare!!

Visst är hon en star!!Smile

Så här kul kan vi ha ihop, när tillfälle ges!

Det är inte kvantiteten av vänskapstimmar som är det viktiga för mig, idag- det är kvalitén!!