Imorgon ska mina småtjejer ut på spännande äventyr! Det gäller att ta tillvara på tillfällena som bjuds till att sätta pricken över i:et i tillvaron. Kan man också utmana sig själv att gå utanför den vanliga komfort zonenen så blir tillvaron extra spännande.

Fakisk var det två små tjejer som nästan helt frivillgt kröp till kojs i någorlunda tid denna kväll. Delvis beroende att det ser fram emot morgondagen och vet att de måste upp tidigt, men också av heldagen på vattenpalatset.

Jag hoppas kunna delge er bilder och känslor av denna, för tjejerna, helt nya upplevelse som inträffar imorgon förmiddag. Egentligen är morgondagen lika spännande för mig- det blir ju lika nytt för mig som för dem!!Smile

Strax dax att packa en liten väska för morgonens äventyr-planering innebär tidsvinst för mig vad gäller tidiga mornar. Inegenting jag gjorde förr- men genom att förbereda dagen imorgon redan kvällen innan minimerar jag att den "stressiga Annelie" är imorgonen.

Jag måste också delge er en bild på min bil. Helt otroligt utrymme i den. Jag blev otroligt imponerad och tacksam över min bil idag, när det gick in mer än förväntat i den!Smile Tänk vad bra jag har det!!