Nja, det är ändå tur att veckan har sina dagar med dess olikheter. Tempot på dagen idag, ska inte överföras till de andra sex. Efter vår utflykt tlll tv-huet och castingen, blev det den näst intill traditionella lördagsfikan på Ahléns i Lerums Centrum. Därefter blev det projekt utrensning av hem som stod på tapetet. Med början av min inglasade altan. Det blev ett intensivt träningspass av detta kan jag säga. För jäklar i havet vad jag har burit. Vad fint det blev. Vilken skillnad soligt och stort som bara den. Åh så skönt det känns efter ett sådant röjande. Röda korstet kommer också att bli glada för nu har jag flera kassar med ting som ska dit!! Nöjd som attan med min insats och av tempot som jag höll. Belöning blir i att krypa ner i soffan och njuta av melodifestivalenSmile

Återkommer med  fler av dagens bilder om en liten stund!!