Jag tycker om att göra det omöjliga möjligt och idag jobbar jag hela tiden medvetet med att gå utanför min vanliga komfortzon! Att skaffa mig upplevelser som jag tidigare inte trodde var möjligt för mig, stärker mig och ger mig en fantastisk kick i tillvaron.Laughing

Att ta uppdrag som statist är definitivt att gå utanför zonen för mig. De statist uppdrag som jag har haft, har gett mig en otroligt positiv upplevelse! Det är hur kul som helst att vara med som statist. Jag har aldrig överhuvudtaget haft någon skådespelardröm. Jag har väl istället levt med uppfattningen om att jag inte har i dessa sammanhang att göra. Istället för att fortsätta leva efter att detta är den egentliga sanningen, har jag alltså utmanat mig själv och varit med som statist i olika produktioner. Jag har genom detta hittat ett nytt sätt till påfyllning- Statistuppdragen är definitivt pricken över i:et när de infinner sig!!Smile

Här är jag och Agneta Lundberg i mitt senaste statist uppdrag i "Irene Huss"

SvenÅke "Foppa" Forsberg o jag, också från "Irene Huss"

 

Idag var det så dax för Casting på SVT. Det var småtjejerna som fick äran att delta!! Hur spända som helst över kommande upplevelse var det inga som helst problem att gå ur sängen tidigt denna morgon. Att få komma in på Tv-huset var bara det en STOR upplevelse för dem!!! Det var jätte STORT och jätte FINT!!

Tjejerna i förmiddags på sitt första casting!

Det var två mycket glada och förväntansfulla tjejer som jag hade med i bilen hem!! En riktigt rolig och annorlunda start på en lördag- och, oj, så kul!!

Mer om denna upplevelse i bild och ord kommer under dagen. Håll utkik! Och du blogg tävlingen!!- Har jag fått ditt tävlingsbidrag- du vill väl vara med i utlottningen av detta fina smycke från "Vackrapaket!!?? Läs om tävlingen i tidigare tävlingsinlägget och skicka in ditt svar!!!