Gårdagens förmiddag var definitivt en annorlunda lördagsförmiddag för både mig och mina småtjejerna.  Vilken rolig upplevelse!! Det är definitivt påfyllning att se sina barn trivas och ha roligt.

Svt annonserade en öppen barncasting som jag informerade tjejerna om. Som de "teater-apor" som de är, ville de åka till stora tv-huset denna lördag och vara med om castingen.

Det var stort och jättefint inne i tv-huset. Det var verkligen jättekul att se detta fina hus från insidan. Även om väntan var lite lång, det var ju fler flickor där, så fick man både saft och kakor. Roliga spel fanns också tillgängligt.

 

Spelen på telefonerna kom också till användning under väntan. Tjejerna var jätteduktiga. Och det var inget snack att jag skulle gå med in när det var deras tur. De skötte detta helt själva!!- det var ju deras grej-och de gjorde det galant dessutom!! Om det räcker ända fram? Det har vi ingen aning om än. I nuet är upplevelsen av castingen och tv-huset det stora!Smile

Två nöjda tjejer på avfärd hem igen!!

Jag kan definitivt påannonsera att gå utanför den vanliga zonen. Öva dig i att testa och gå utanför i små små steg i början. Den goa känslan inom oss stärks otroligt av nya upplevelser som vi aldrig trodde var möjliga. Som denna som jag har bjytt på nu. Jag har aldrig tänkt tanken innan att jag skulle sitta som väntande mamma på tv-huset till barn som prov-filmade. Men annonsen dök upp och jag utmanade mig själv- och vi alla fick en jätte rolig upplevelse att ha med oss!!

Så brukar du inte vara med och tävla?? Utmana då dig själv till att vara med i min aktuella blogg-tävling. Trycka på gilla knappen i facebook-rutan nere till höger på min blogg och gå in på vackra paket, registrera dig för nyhetsbrev där och svara på hur många flikar boken "Bröllopsplaneringens register har maila svaret till info@annelieeng.se Vips så är du med och tävlar och har då chans att vinna denna fina "dröm-puppa!! Lycka till där utanför zonen!!

Senare idag kommer ni få se mig i en helt annan miljö- en underbar sådan hos Hudterapeuten. Vi syns om en stund!!