Det ska mycket till för att jag ska avboka ett inplanerat besök på Vattenpalatset. Söndag kväll är damernas afton och det är alldeles underbart att ha varit där och simmat och avslutat med vattengymnastik. Förändring i tillvaron gjorde dagens besök alldeles omöjligt. Jag fick helt enkelt välja bort detta så för mig härliga besök för både kropp och själ. Idags läget var inte det jag skulle göra istället i närheten av samma balsam för hela mig. Jag har hela dagen fått hoppa fram i tanken och tänka på det fatastiska rtesultat som jag har framför mig för att kunna välja bort detta idag.

Ett fokus blev morgondagen och som jag trodde medförde ett besök hos Violetta på Hudterapeuten i Göteborg. Men inte detta heller stämde. Mitt annars så stadigt återkomna besök hos Violetta på måndagar var ju denna veckan flyttad till onsdag. Lätt kan jag iallafall drömma mig bort mellan styrkepassen som kartongbärandet ger mig här hemma. Jag röjer i skå och lådor, skrymseln och vrår och jag drömmer mig bort till både palatsets vatten och värme som till Violetta på Hudterapeuten. Självklart delar jag med mig av mina drömmar!!Smile Njut av Hudterapeutens underbara miljö-och jag kan säga att det är ännu underbarare att uppleva detta ställe live med ett hav av produkter.

Kvalitets produkterna är många under Hudterapeutens tak - det är som julafton att gå runt o lukta o känna!!Smile Helt klart skulle jag vilja ha både spegeln och alla produkterna runt om, här hemmaSmile

Behandlingsrummet inger både lugn avkoppling och trygghet. Jag känner mig definitivt trygg i Violettas änder och med hennes kompetens!!Smile

Förstår ni att jag drömmer mig dit?? Att ligga under varma filtar och få ansiktet behandlat och rengjort på djupet är helt underbart. Valet att prioritera dessa besök är lätt!! Det ger en känsla av välbefinnande att ha varit en halvtimme i Viloettas händer!Smile

Kolla in- här finns utrymme för både utbildning och föredrag om huden för både enskilda och i grupp- utan att man behöver sitta på varandra och trängas- super super!!Smile

Ljus och härligt- en inomhus oas mitt i centrala Göteborg på Engelbrektsgatan. Oj, vad glad jag är att jag tog steget in hos Violetta och Hudtertapeuten- det har redan gjort succe både in och utombords!!