En dag bland cv, datan och telefon. Ja, jag trivs. Det är fantastiskt kul att läsa olika Cv och mina deltagares utveckling av dessa. Tänk så mycket olika slags erfarenheter vi människor besitter. Den ena är inte den andra lik- alla är vi unika. Kan undra varför vi strävar efter att passa in i en mall emellanåt!! Mitt tips vad gäller ett bra cv- tryck på dina fantastiska erfareheter kompetenser och personliga egenskaper- skriv det "reklambladet" om dig själv som talar om vilken fantastisk unik "produkt" du är!! Svårt? Hör av dig till mig om du vill ha min hjälp till att skaffa dig just DITT bästa CV!!


Kan förkortas CV- Valet är det hur du vill ha det på DITT "reklamblad"!


Punkta upp dina erfarenheter först, så att du får med allt som du har gjort!


Personliga egenskaper- Va är det som gör dig unik??

 

Lycka till!!