Imorgon är det äntligen dax att besöka Hudterapeuten. Åh, vad jag längtar!! Att lägga sig på britsen och bli inpackad i filtar o varma handukar, föratt sedan bli alldeles rengjord i ansiktet. Jag håller på med en kur och imrogon är det tredje tillfället av fem. Hitills känns det riktigt bra. Det både känns och syns en förändring i min hy, till det bättre!Smile

Besöken på Hudterapeuten är belöning för hårt arbete. Jag har stravat föratt ta mig till min belöning. Detta gör känslan på något sätt ännu mer härligare.

Vi behöver alla belöningar och njutningar. Vad är det roligaste du vet? Vad njuter du mest av? Använd dig av penna och papper och skriv ner 5 punkter på varje. Använd sedan dessa som belöningar väl värda att sträva efter. När du har tagit dig dit du vill är det dax för segercermoni och belöning. Känslan i det ögonblicket är underbar!Smile Lycka till!!

Visst ser det väl skönt ut?

Gör som jag unna dig ett välförkänt njutnings besök hos hudterapeuten- en härig belöning!!!