I mitt uppdrag som karriärcoach hos adecco, ingår också jobbcoaching. Ett förr mig jätte stimulerande uppdrag. Jag möter deltagare som tar ett handlingsansvar som generar till utveckling och många gånger anställning. Jag har den äran att få vara med under "deras" resa och sen bli bli tilldelad deras glädjebesked i att ha fått anställning eller när de äntligen har kommit på vad de vill arbeta med. Jobbcoaching är ett fantastiskt verktyg för dig som är arbetssökande på arbetsförmedlingen. Jag finns på adecco i Göteborg i detta uppdrag och du är varmt välkommen att höra av dig via mail eller telefon om du vill ha mer information och vad vi kan göra för dig.

Nu är det dax - en dag bland deltagare och cv. Därefter blir det njutning på hudterapeutenSmile Som avslutning ska jag möta Xtravaganza deltagare på Chalmersgatan några timmar! En härlig dag står framför mig!!