Fredag ch helgen är här. Jag har ett renstädat hem och känner mig jättenöjd med att ha tagit mig hit utan att ge upp!! Jag är bra på att hålla fokus! Jag har övat mig dit. Jag kan ta mig till mina mål och jag älskar det! Det är också därför som jag arbetar med som jag gör. Lika väl som jag förstärker min goe-känsla när jag kommer till mina uppsatta mål och får ett positivt resultat, likaväl fylls min positiva känsla inombords på med att vara delaktig i andra människors utveckling och få ta del av deras resa mot mål och härliga resultat. Jag är jäkligt stolt över att vara certifierad coach och att vara en bra sådan!!Smile

Nu inväntar jag dagens första möte. På hemmaplan faktiskt. Ett för mig mycket spännande sådant. Här handlar det om utveckling och förändring. Om några dagar ska ni få ta del av resultatet av detta möte!! Laughing