Klockan är strax över två denna torsdags natt. Jag har precis skurat färdigt mitt kök. Känslan är underbar, för det är inte bara köket som skiner rent och blankt. HELA lägenheten är städad. Och då menar jag städad!! Ni förstår säkert min underbara känsla av detta.

Bilderna och min senaste upplevelse i ord från Hudterapeuten är något försenad. Detta beroende på en kraftig försening med pendeln igår kväll-istället för att vara hemma strax efter halv nio, var jag inte hemma förrän halv elva! Veckans mål att ha mitt hem iordning-plockat och välstädat tills fredag, har prioriterats. Nu är det färdigt vilket också jag är- den som väntar på något gott..Wink Bilderna kommer imorgon och då presenteras även vinnaren av "drömpuppan"-Håll koll under morgondagen-det kan ju vara du!!

Nätverksmöte med Qreativa under kvällen bjöd på en riktig säljpush! En fantastisk kvinna vid namn Petra Hansson gästade och höll ett riktigt bra föredrag om sälj-och att våga ta betalt. Kan inte säga annat än att jag är övertygad om att det var fler än jag som gick leende hem från träffen med en taggad känsla inombords. Tusen tack Petra för att du gästade Qreativa ikväll och bjöd på dina kloka ord-påminnelser som vi alla behöver emellenåt för att hålla fokus på vart vi vill med vårt företagande!!Smile

Det blev också två härliga promenader fram och tillbaka till nätverksmötet. Om än inte så långa så mycket givande beroende på sällskapet av min goda väninna Annicka. Smile

Nej, mina vänner-sömn är också bra för välbefinnandet-jag ska ju orka njuta av mitt glänsande hem imorgon också, eller hur??

Sov så gott så möts vi imorgon igen med VINNARENs namn!!!

 

Mitt glänsande vardagsrum!!Kiss