En liten sammanfattning av dagen innan läggdags på några minuter i reflekterande för mig , är ett bra sätt att ta med mig erfarenheterna av dagen vidare. Och att lämna det som inte var så bra åt historien.

Penna och papper och sortera ut tre saker som du har gjort bra idag. Skriv ner dem och du är på väg att skapa din alldeles egna "MÅ BRA BOK". Ett kanon verktyg till att styra in tankarna på det positiva även inför morgondagen. Bra är också att du genom detta skaffar dig "litteratur" till dina hyllor som är just de som du ska ska sätta ögona i en dag när något tynger dig. Att sida upp och ner läsa om bara sådant som jag har gjort bra..!! Ja du förstår, känslan inuti blir ju alldeles underbar!! Lycka till!

I morgonbitti är det dax- nu ska de på igen-Jag bestämmer mig nu föra att våren är på G!! Sista beslutet ligger mest på om det ska vara stavar eller några löpsteg mellan lyckstolparna. Det lutar åt att stavarna ska få sin morgon runda!!Smile Det är bara för mig att bestämma mig så känner jag direkt hur "gött" jag mår när rundan är över!!