Tänk vad bortskämd jag är med ett fungerande internet. kan koppla upp mig precis när jag vill. Detta är jag otroligt tacksam över. När man arbetar som jag gör med basen hemifrån är det otroligt viktigt att tekniken fungerar även där. Och faktiskt gör den det. Jag är mycket nöjd över vad telia levererar till mig i detta avseende. Men just i detta nuet är det någon form av anslutningsproblen- inget internet!!! Med en gång blir det svårare att hålla fokus på välbefinnandet- fram med ytterligare teknik- mitt mobila bredband får komma till användning även idag. Så kan jag fortsätta dagen i njutningens tecken genom att först skriva färdigt inlägget här och samtidigt hälla i mig ett nyttigt och snabbt mellanmål- Xtravaganzas måltidsersättning. En produkt som alla som är medlemmar hos oss på Xtravaganza kan använda sig av. För mig är det fantastiskt bra att använda mig av dessa produkter i min vardag. Jag tillhör gruppen människor som lätt kan "glömma av" att äta. Min tid prioriteras lätt till annant och så har jag hoppat över några måltider. Att då ha tillgång till snabba och nyttiga mellanmål som inte konkurera med tiden och samtidigt ger min kropp nyttigheter är kalas. Xtravaganza bjuder sina medlemmar på en bredd av produkter och dessa måltidsersättningar finns i 11 smaker som också kan förtäras varma. Idag blev det en jordgubbsshake här.

 

Xtravaganzas jordguppsshake= njutning!!Smile

Härlig samvaro i förmiddags med två studerande och blivande hälsocoacher. Jag önskar dem bägge varmt mycket lycka till i fortsatta studier!!

Jag fyller gärna på min njutningskänsla med möten med andra människor. Min fantastiska väninna Marie pluggar till Hälsocoach. Bredden av hennes kunskap är otrolig! Marie och jag har en ömsesidig respekt för varandra och trivas i varandras närvaro. Idag blev det tillfälle till ett snabbt men givande möte över en kopp i centrum. Marie och hennes kurskamrat satt med studiematerialet i högst höj. Jäklar i havet vad duktiga de är!!