Lördagmorgon.Jag ligger fortfarande och drar mig. Började dagen med ett spår med målfokuserande. Och nu ligger jag här och myser av att ha två dagar med aktiviteter inom ramen för njutning framför mig. Vissa av dem skulle också passa inom rubriken arbete också. Men för mig är det njutning att arbeta med det som jag gör. De senaste dagarna har tempot varit högt-fantastiskt roligt, givetvis!! Men nu viktigt att fylla upp med njutningar så att den jämna balansen är där igen. Därmed är det jag ska göra ihegen lagt under mental näring och njutningar då detta ha fått släpa de senaste dagarna. Är ni med? Jag ändrar alltså mitt eget förhållningsätt genom att byta ut ord i mina tankar. Vilket betungar oss minst tror ni- Att arbeta eller njuta under helgen??

Helt klart njuter jag denna morgon av mitt välstädade hem- inga onödiga ting ligger skräpar utan allt är på sina platser och det luktar såpa i hela lägenheten- "gött" att ha detta avklarat och att bara njuta av detta i nuet

Nu gäller det att vi håller fokus här hemma på att göra som vi har bestämt- Att hålla kvar ordningen och att lägga tillbaka allt på sin plats efter användande!! Vi behöver mycket lycka till i detta!!Wink

Här mina små prinsessors underbara rum- nu är gamla "bebisleksaker" utrensade. Härligt!!Smile

Nu blir det några sidors läsande i materialet för "Sorgbearbetning". Mer information om programmen som jag håller finns på www.sorg.se

Sen är det dax för att snörra på sig dojjorna och ge sig ut och fortsätta inandningen av dagen ute i friska luften! Åh så underbart!!Smile