Uppdragen som karriärscoach innebar den fantastiska förmånen att ge feedback på CV. Detta innebär att jag tilldelas en otrolig mängd cv med helt olika egenskaper, kompetenser och erfarenheter. Genom denna läsning förstärker jag således förhållningsättet att alla människor är unika. Detta innebär också att det är så viktigt att varje cv blir just det unika bästa för just den personen. Detta är en arbetsuppgift som jag trivs mycket bra med och definitivt ska du anlita mig om du vill utveckla just ditt cv till det bästa cv:t för dig! Jag är bäst på detta!Wink

Tekniken strular fortfarande här- men jag förhöjer njutningskänslan genom en härligt stärkande koppa tee, ur en av två speciella koppar. Kopparna har jag fått i julklapp av min stora dotter, Amanda. Jag tycker att de är underbart vackra att både titta på och dricka ur. Så njutningen är hög bara genom att se koppen här bredvid mig. Att dessutom "sörpla" i sig det varma innehållet förhöjer också känslan.