Sen jag var liten flicka har jag underhållits väl varje år av svenska uttagningen i melodifestivalen. Schlagerfestivalen är festligt och innebär påfyllning av både musik, glitter och glamor. Kvällen i kväll blev det bonus påfyllning genom en underbart mysig kväll hemma hos Annika med Anneli och Katarina.

En mysig middag med en hela massa samtalande och skrattande- Underbart mysigt!!Smile

Värdinnan själv- Fantastiska Annika!

Härligt att kunna bli så där riktigt påfylld i goe-känslan genom schlager och trevlig samvaro- Här Katarina och AnneliSmile

Kvällens tävlingsformulär- väl förberett av värdinnan själv. Och gissa vem som vann..??????

Så här dansar en riktig schlagerstjärna!!Wink

Ikväll var det inte bara genom tv:n som njutningen av glitter och glamour skulle ske. Katarina såg till så att vi allihop passade in i schlageryran och kunde njuta live av glittret!!Laughing

Annika bjöd på en hel massa godsaker som här kladdkaka med grädde och en helt fantastisk god glass med smak av likör! Helt super god!!! Mysigt och gott till schlagerfestivalen!!Smile

Två Glittrande njutfulla tjejer!!Smile

En välplanerad tävling innebar också pris och jag satte bägge finalisterna. Jag var säker på Linda Bentzing och Nicke Borg. Så första priset gick alltså till mig!!!Laughing Jag har blättrat i boken och jag tror bestämt att jag får bjuda in kvällens tjejer till en afton att prata vidare och provsmaka något ur boken!!Laughing

Känslan är något trött men helt superhärlig. Kvällen var mycket lyckad. Många skratt och tilldelande av upptåg och härliga historier ur varandras liv iinebar alltså att kvällen bjöd på en stor dos bonus njutning utöver schlagerlåtarna. Så givande och så bra. Tusen tack Annika för ditt initiativtagande till denna bjudning och kväll!! Sådana här kvällar förgyller vardagen och någonting jag själv ska bli bättre på att också bjuda in till!! Nu ska sömnen definitivt fyllas på!!!