Jag har ju skrivit tidigare att hela helgen skulle gå i njutningens tecken. En eftermiddag inom ramen av en skön söndag hos Cecilia of sweden var en underbar njutning. Som pricken över i:t så gjorde jag detta besök tillsammans med min goda vän Annicka!Smile Goodybagen som vi fick med oss hem innehöll spännande produkter. jag testade också produkter inom ramen för vackra händer och jag kan säga att mina händer är lena som små bebisrumpor och naglarna har ett mycket snyggt lack! Tusen tack, Cecilia för ditt mysiga arrangemang-jag kommer definitivt återkomma till din mysiga lokal!

Administrations arbete gör sig inte själv och datorn och jag ska nu samarbeta ett par timmar och vara det bästa teamet! Avslutningsuppgifterna blir fakturering en för mig nu mera spännande och jätteintressant arbetsuppgift! Och allt ligger under ramen för njutning! Smile