Dagens uppdrag handlar om film och roller. Ett statistuppdrag, då och då är något som jag gärna stoppar in i mitt schema när det passar in. Idag blir det en heldags uppdrag. Jag ser fram emot dagen och nu är det dax att ta tag i klädvalen. 3 olika ombyten ska med idag, så det är dax att sätta fart!

Nyhetsmorgon går på här i bakrunden och jag hör nämnas att försäkringskassans personal är överbelamrade med jobb. För lite personal till antalet ärenden och situationen är inte gynnande.  Jag reagerar alltid när jag hör försäkringskassan nämnas. Jag började arbeta på myndigheten 1986 och arbetade som handläggare i två olika omgångar fram tom 2006. Även om blanketter och lagar har ändrat sig sedan jag var anställd så har jag erfarenhet av systemet som sitter i ryggraden. Detta kommer emellanåt väl tillpass emellanåt i olika möten med olika människor. Tycker man att det är svårt att fylla i blanketter och har svårt att förstå ärendet. Ja, då är det bra att kunns hitta stöd i mig eller någon annan så att man förstår vad man fyller i på blanketterna.

Nu dax att bege mig in i klädkammaren och ta tag i min packning!Smile

Här en bild från statistbordet vid filmandet av "Blott den du älskar" i höstas